VitaLNI wellness: Odkrijte skrivnost energije za vse življenje

Deli

"Zdravje ni le odsotnost bolezni, temveč celovito stanje dobrega počutja telesa, uma in duha." - Jiddu Krishnamurti


Stopite v svet, kjer življenje zasije v najbolj živahnih barvah, kjer vsak vdih prinese val novih možnosti in kjer ste vi sami dirigent svoje življenjske simfonije. Dobrodošli v VitaLNEM wellnessu, kjer bomo skupaj odkrivali skrivnost nepopustljive energije, ki bo vaše življenje pognala v neslutene višave.

d8d4bb7d 95bf 4e4c be23 9ce40bfeecf3

VitaLNI welness z Vito - prvo wellness cocahinjo programa Energija za življenje v Sloveniji

VitaLNI wellness z Vito – prvo wellness cocahinjo programa Energija za življenje v Sloveniji - je revolucionarni program, ki ponuja celostno podporo sodobnemu posamezniku, ki se spopada s stresom, izčrpanostjo in izzivi vsakdana. Program je zasnovan za dvig energije na vseh področjih življenja in omogoča lažje doseganje zastavljenih ciljev na področju zdravja, kariere, družine in partnerstva.

THERMANA SENIOR

Kako deluje VitaLNI wellness?

VitaLNI wellness temelji na holističnem pristopu, ki združuje učinkovite tehnike za dvig energije in dobro počutje. S pomočjo hrane za energijo, energijskih vaj, energetskega ravnotežja in energijske psihologije posameznik spet najde harmonijo, srečo in uspeh v svojem življenju.

Energija hrane za življenje

Začnimo z osnovami - hrana. Življenjska energija se začne v naših krožnikih. Raznolika prehrana, bogata s svežimi, polnovrednimi sestavinami, je ključ do vzdrževanja visoke energijske ravni. Rdeča, oranžna, rumena, zelena - mavrica na vašem krožniku ne prinaša le barv, temveč tudi raznolikost hranil, ki vaše telo napolnijo z življenjsko močjo. In ne pozabite na vodo - osnovni gradnik, ki ohranja vaše telo hidrirano in polno energije.

Harmonija telesa in uma, ki poje v vaših ušesih

Zdravje je harmonija - ravnovesje telesa in uma, ki poje v popolni simfoniji. VitaLNI wellness je kot dirigent, ki usmerja vaše note v čisti zvok življenja. Umetnost sprostitve, melodija meditacije, ples energijskih vaj - vsaka nota prispeva k celoti vašega bitja.

Zakon privlačnosti v vsaki misli

Ste vedeli, da pozitivno razmišljanje lahko vpliva na vaše življenje na več ravneh? VitaLNI wellness vas uči, kako oblikovati pozitivne misli in prepričanja, ki vam pomagajo pri doseganju vaših ciljev. Ko se osredotočite na pozitivne vidike življenja, odpirate vrata novim priložnostim, ki krepijo vašo energijo in vas vodijo k bolj izpolnjenemu življenju. VitaLNI wellness je vaša vstopnica v svet, kjer je vsak dan praznik - praznik energije, radosti in uspeha.

THERMANA SENIOR 59

Osebna moč za uspeh

V VitaLNEM wellnessu verjamemo v vašo osebno moč. Vsak posameznik nosi v sebi potencial za uspeh in zadovoljstvo. Z našimi programi coachinga in motivacijskimi tehnikami vam pomagamo razkrivati vaše osebne moči in jih usmerjati v pozitivne spremembe v vašem življenju. Postanite mojster lastne usode in ustvarite življenje, polno energije, sreče in izpolnitve. Pojdite s tokom življenja, ne proti njemu, in kmalu boste zaplesali na valovih neizmernega uspeha.

VitaLNI wellness – vaša zgodba, vaša pot

VitaLNI wellness ni le program, je način življenja. VitaLNI wellness ni le program, je pustolovščina.  Je vse najlepše, kar se zgodi, ko se odprete življenju. Je odločitev za trajno energijo, vitalnost in zdravje. Pridružite se nam na naših delavnicah, seminarjih in individualnih svetovanjih ter odkrijte skrivnost energije za vse življenje. Začnite danes in si zagotovite življenje, polno energije, sreče in uspeha!

Kakšne storitve ponuja program VitaLNI wellness?

VitaLNI wellness ponuja široko paleto storitev, med katerimi so wellness klepet, Access Bars, energetski facelift, metamorfna tehnika in številni paketi, ki združujejo različne tehnike za dvig energije in blaginje.

THERMANA SENIOR 45

VitaLNI wellness ne le dviga energijo, temveč tudi kreira prostor za osebno rast in razvoj. Program vključuje različne metode, ki posamezniku omogočajo raziskovanje lastnih potencialov in odkrivanje notranjih virov moči. S tem se ne le izboljšuje fizično zdravje, temveč tudi duševno in čustveno počutje. VitaLNI wellness ni zgolj nabor tehnik, ampak predstavlja popotovanje v globine svoje biti, kjer se odpirajo vrata v svet neskončnih možnosti in neomejenega potenciala. Z vsako izkušnjo, ki jo ponuja program, se posameznik približa bolj uravnoteženemu in izpolnjenemu življenju.

Ali si želite več energije, zdravja in zadovoljstva v svojem življenju? Pridružite se programu VitaLNI wellness in odkrijte skrivnost energije za vse življenje!

Naše zgodbe

»Okus je kot nevidna vez med spominom in sedanjostjo, ki nas vedno znova vrne na kraje naših najlepših doživetij« V...

Preberi več

V Thermani Laško že vrsto let sledimo smernicam dostopnega turizma. Trudimo se, da lahko vsakemu gostu ne glede na fizične...

Preberi več

Blagodejno učinkovanje termalne vode Laško se potrjuje skozi njeno dolgoletno, pozitivno delovanje na zdravje in dobro počutje. Izvira iz globine...

Preberi več

Spoštovani gostje,

Nadaljujemo z obnovo Centra medicine Zdravilišča Laško, sprejemnega mesta za dostop do naših ambulant. Navkljub prenovi lahko nemoteno dostopate do vseh ambulant in želenih storitev.

Za dodatne informacije glede dostopnosti in dela ambulant se lahko obrnete na hotelsko recepcijo Zdravilišča Laško ali recepcijo Centra medicine, kjer vam bomo z veseljem v pomoč.

Prenova bo trajala od 3. junija do predvidoma konca avgusta 2024.

Hvala za razumevanje in sodelovanje.
Ekipa Thermane d. d.

To se bo zaprlo 23 sekund