03 423 2100 | | Prijava na e-novice

Facebook nagradna igra Wellnessa Thermane Laško

NEGA OBRAZA 
Na človeku najprej opazimo njegov obraz, saj je obraz skozi celo leto najbolj izpostavljen del telesa. Če nam urejen videz veliko pomeni bomo posvečali veliko pozornosti prav obrazu. Zato je prav, da si kljub sodobnemu tempu življenja vzamemo čas za zdravje naše kože in poskrbimo za urejen videz.
Naši tretmaji nege obraza temeljijo na naravni, nežni in učinkoviti zaščiti vaše kože pred negativnimi vplivi okolja. Negovalni postopek vašo kožo očisti, prenovi, ji povrne mehkobo, njeno ravnovesje in jo nahrani ter obogati.
 
ULTRATONE FUTURA PRO
Predstavljamo vam vrhunski aparat Futura Pro by Ultratone, ki ga je slovenski estetski trg zgovorno opisal z besedami: eden za vse in vse v enem!
Ultratone bioenergija je sinergija mnogih tehnologij oblikovanja telesa v enem, tako vam za odpravo motečih nepravilnosti ni potrebno hoditi na več različnih terapij, ampak opravite vse hkrati in tako prihranite dragoceni čas.

NEGA ROK
K urejenemu videzu spadajo tudi urejeni nohti. Enkrat do dvakrat na štirinajst dni je pravilno da zato poskrbijo naši  strokovnjaki kjer boste deležni  vrhunske kakovosti kozmetike Zoya,ki so brez formaldehidov, toulena, kafre in DBP (dibutil ftalat). Izdelki so prijazni človeku, okolju, primerni so tudi za vegane ter niso testirani na živalih. Vrhunski ZOYA laki za naravne nohte so edinstveni in kakovostni. 

Cenik wellness storitev:


 
CELOTEN CENIK NAJDETE TUKAJ >>