Thermana Lasko-Wellness spa center-manicure.jpg

Wellness Spa Center Thermana Park

Stilsko dovršen Wellness Spa Center Thermana Park je kot nalašč za razvajanje telesa in duha. Je kraj, kjer umirimo nemirnega duha, odpočijemo utrujeno telo in se napolnimo z novo, svežo energijo.

Bogat nabor edinstvenih wellness tretmajev, raznovrstnih masaž, neg telesa in obraza se dopolnjuje s hišnimi wellness rituali, ki so jih za vas ustvarili naši wellnes terapevti. Pri kreiranju unikatnih wellness tretmajev smo črpali iz našega lokalnega okolja ter tradiciji čebelarstva in pivovarstva domiselno vtkali v lastne wellness tretmaje.

Pivovski wellness

Pivovski wellness

Ste za nekaj drugačnega? Ste za razvajanje, ki ga lahko doživite le v Laškem – pivovarskem mestecu? V Thermani Laško lahko preizkusite unikatno pivovsko razvajanje! Uživanje piva, seveda v zmernih količinah, ugodno vpliva na telo, saj pivo vsebuje vitamine skupine B, magnezij, kalij, železo in cink.

Več >>

Medeni wellness

Medeni wellness

Izjemno bogato naravno sladilo, ki ga pridelajo čebele, vsebuje številne vitamine, minerale, encime in antioksidante. Hipokrat je med uporabljal za celjenje ran, Kleopatra se je kopala v medeni kopeli, danes pa ga svetujejo v primeru slabokrvnosti, nosečnosti, pri fizični obremenitvi. Obenem zmanjšuje bolečino, pomirja in sprošča.

Več >>

Thermana Laško ayurveda masaža

Ayurveda

Ayurveda je sistem tradicionalne medicine, ki izvira iz Indije. Človeka obravnava celostno, ga uči, kako živeti v harmoniji z naravo, in mu pomaga živeti zdravo. Pokriva vse vidike zdravja, saj spodbuja telesno, umsko, čustveno in duhovno dobro počutje. Razlaga, kako naše misli, prehrana in način življenja vplivajo na naše fizično stanje.

Več >>

Otroški wellness

Otroški wellness

Tudi otroci po napornih šolskih in športnih aktivnostih potrebujejo sprostitev in razvajanje. Zato smo posebej za njih pripravili otroške wellness tretmaje in nege. Izbirate lahko med wellness razvajanji za male prince in princeske, kot tudi med razvajanji za že skoraj odrasle najstnike in najstnice. Še posebej priporočamo čokoladno masažo, ki pa nikogar od njih ne bo razočarala, saj jih bo vonj popeljal v svet čokoladnih užitkov, ekstrakt kakava pa bo negoval njihovo mlado kožo.

Aktualna ponudba

Več Ponudb

Spoštovani obiskovalec,

dobrodošli na novi Thermanini spletni strani. Spletna stran je trenutno še v razvoju. Hvala za razumevanje.

Če imate kakršna koli vprašanja, nas kontaktirajte na 03 423 2100 ali info@thermana.si.

Dobrodošli v Thermani, družbi dobrega počutja.

To se bo zaprlo 50 sekund