03 423 2100 (namestitev) 03 734 89 00 (info. o bazenih) | | Prijava na e-novice

165-letna tradicija ohranjanja zdravja in zagotavljanja dobrega počutja

V sklopu Centra medicine v hotelu Zdravilišče Laško delujejo samoplačniške specialistične ambulante in posvetovalnice. Obravnava vsakega posameznika temelji na individualnem in celostnem pristopu priznanih specialistov različnih medicinskih strok, ki so se s svojim delom uveljavili pri nas in v tujini.

Več

Podatki

O medicini Medicinska rehabilitacija Specialistična fiziatrična ambulanta (čakalne dobe), druge ambulante in posvetovalnice Ceniki Pogosta vprašanja in odgovori

Terapija

Dobro se zavedamo, da je dober terapevt le tisti, ki se ves čas izobražuje in pridobiva nova znanja, zato sledimo novostim na področju manualne terapije in se udeležujemo najrazličnejših tečajev in delavnic. Pri svojem delu uporabljamo različne manualne in fizikalne tehnike ter metode fizioterapije in delovne terapije, ki so sicer vsaka malo drugačna, pa vendar imajo vse  isti cilj – povrniti posamezniku zaradi poškodbe, bolezni ali operacije izgubljene telesne funkcije in mu omogočiti, da se čim prej vrne v svoje življenjsko in delovno okolje.

Več

Podatki

Fizioterapija Ambulantna fizioterapija, čakalne dobe Delovna terapija Samoplačniška terapija Ceniki Pogosta vprašanja in odgovori

Oddelek za rehabilitacijsko zdravstveno nego

V Thermani Laško izvajamo zdravstveno nego na Oddelku za rehabilitacijsko zdravstveno nego v hotelu Zdravilišče Laško. Namenjena je pacientom, ki potrebujejo zdravstveno nego in pomoč pri vsakodnevnih aktivnostih pri okrevanju po poškodbah in operativnih posegih na gibalnem aparatu, ter pacientom s funkcijsko prizadetostjo in revmatičnimi boleznimi gibalnega sistema.

Več

Podatki

O oddelku rehabilitacijska zdravstvena nega Rehabilitacijska zdravstvena nega Pogosta vprašanja

za vas smo izbrali