080 81 19 | | E-obveščanje

Vitalnica

Vitalnice

Krajši in temnejši dnevi odpirajo tudi sezono grip in prehladov... Preverite, kako do boljše energije in visoke odpornosti.

Blagodejna termalna voda in pivo sta sloves Laškega ponesla po svetu. Preverite Top 5 pivovskih doživetij, ki jih lahko najdete pri nas!

S to tehniko se naučimo prepoznati povezanost med napetostjo mišic in popolno sproščenostjo. Vas zanima kako?

Poletni čas lahko poleg počitniške brezskrbnosti s sabo prinaša tudi obremenitve, ki jih povzroča vročina. Preverite, kako izgleda "hlajenje po ayurvedsko".

Med sodi med tista darila narave, ki so večno v modi, njihov učinek na telo pa je vselej blagodejen. Preverite, kako zelo...

Migrene? Bolečine v vratu ali hrbtu? Stanje po poškodbi, multipla skleroza ali morda kolike? Bownova terapija pomaga pri zelo raznovrstnem spektru težav.

Pripravili smo dnevne izzive in nasvete, ki jih je v 40-dnevni "misiji" z vami delila Danica Pinter, osebna trenerka v Thermani. Več v tem prispevku in na Instagram profilu!

S pomočjo nasvetov naših strokovnjakov se zoperstavite spomladanski utrujenosti ...

Svojemu telesu vsaj občasno privoščite malce oddiha in ga razbremenite strupov...

V hladnjših mesecih je negi obraza in telesa potrebno nameniti posebno pozornost z obnovo ter hidracijo kože.

Gre za 3 pogoste težave sodobnega človeka, ki jih predstavljamo v prispevku Vitalnice. Zoperstavite se jim s pravim pristopom...

Nekaj nasvetov naših strokovnjakov, kako se »očistiti«, razstrupiti in polni nove energije skočiti novim ciljem naproti.