03 423 2100 (namestitev) 03 734 89 00 (info. o bazenih) | | Prijava na e-novice

Blog

Blogi

Čas je, da poskrbite za svoje zdravje
Zdravje je naša najpomembnejša vrednota, a velikokrat mu ne posvetimo dovolj pozornosti ali pa se  začnemo zavedati šele, ko nastanejo prve motnje v telesnem in duševnem zdravju.

Najlepša poroka v Thermani Laško
Poroka je pravljični dogodek in eden izmed najlepših in najsrečnejših trenutkov v vajinem življenju, a zagotovo tudi eden izmed bolj stresnih. 

Razvajanje za dve osebi
V Thermani Laško imamo številne ideje, kako popestriti, utrditi in obuditi ljubezen med partnerjema. Naš prvi adut je razvajanje v dvoje.

Raznolike družinske počitnice v termah
Družinske počitnice so čas povezovanja, sproščanja, zabavanja in ustvarjanja spominov. V Thermani so neponovljive, ne glede na letni čas oddiha.

Z wellness razvajanji do boljšega počutja in večje odpornosti
Stresen vsakdan, hiter tempo življenja, vedno večje delovne obremenitve ter krajši zimski dnevi nam povzročajo vse slabše razpoloženje in padec energije, kar dolgoročno vpliva tudi na naše zdravje. 

Trajnostni turizem v Thermani Laško
V Thermani Laško se zavedamo zelene zgodbe in trajnostnega razvoja, zato je naša skrb usmerjena v ohranjanje naravnih in kulturnih zakladov. 

Želite preprečiti bolečine v križu?
Bolečine v križu so ena izmed najpogostejših težav, s katerimi se prej ali slej sreča skoraj vsak odrasel človek. Bolečine nam otežujejo normalno gibanje in poslabšajo kakovost življenja, obenem pa so eden glavnih vzrokov iskanja pomoči pri zdravniku in odsotnosti z dela.

Intervju z Glorio Kotnik, dobitnico olimpijske medalje
Glorija pravi tudi: "Če si nekaj zares želite, vztrajajte. Osredotočite se na pot, ki je potrebna, da pridete do svojega cilja, in ne popuščajte.".

Z ayurvedo in jogo do zdravja
Ayurveda in joga, sestrski vedi, nas skupaj učita, kako živeti naravno in doseči trdno telesno in duševno zdravje. Po ayurvedi je namreč prav odsotnost ravnovesja tista, ki vodi v bolezni in zdravstvene težave. 

Sodobne počitnice z avtodomom ob pogledu na veličastno Savinjo
Počitnikovanje z avtodomom je v zadnjih letih postalo priljubljeno tudi v Sloveniji. V bližini hotelskega kompleksa Thermane Laško sta na voljo dva parkirišča za avtodome.

Kam na izlet, odmik in sprostitev?
Vsakdo izmed nas vsake toliko časa potrebuje dan za odklop od dnevnega vrveža, za umiritev zmede v glavi ter za polnjenje baterij za nove življenjske izzive. 

Dostopni turizem: Laško priljubljena destinacija, dostopna za vse ljudi
Dostopni turizem postaja vedno bolj pomemben, saj se pojavlja vedno večja potreba po takšni obliki turizma. Destinacija Laško spada med takšne destinacije.

Ayurvedski namigi za poletje
V prehrano vključite več hrane, ki ohlaja. Izogibajte se hrani, ki dodatno greje, kot je alkohol, pekoče začimbe, kava, ocvrta hrana…

Wellness in kulinarika na osnovi medu
Laško je medena destinacija, ki skrbi za čebele in tradicijo ohranjanja čebelarstva. Z medom smo obogatili nege obraza in telesa, masaže ter kopeli.

7 idej za aktivna doživetja v Laškem
Dobrodošli v Laškem, kraju pivovarske in zdraviliške dediščine, kraju, kjer domujejo najbolj marljive čebelice in njihovi vestni čebelarji. Preverite 7 naj aktivnih doživetij za Laško.

Razišči Laško in okolico
Radi osvajate bližnje vrhove, do katerih vodijo lepo urejene, ne preveč zahtevne poti? Priporočamo obisk Huma