Dogodki & Kulinarika

MSP 8142 copy min

Kulinarika

Kulinarična razvajanja so del naše pestre ponudbe. Razvajajte svoje brbončice s kvalitetno, svežo, lokalno pridelano hrano ter avtohtonimi slovenskimi jedmi iz tega področja. 

Več >> 

Velika dvorana min 1

Poslovni dogodki in kongresi 

Thermana Laško je popolna izbira za organizacijo kongresov, poslovnih in družabnih srečanj, sestankov in seminarjev. Nudi oddih prepleten z moderno namestitvijo, vrhunskimi kongresnimi kapacitetami, izjemno kulinariko ter številnimi možnostmi za sprostitev.  

Več >> 

Thermana Park 1

Poroke  

Naj bo vajin poročni dan takšen kot sta si ga vedno želela. Naša izurjena ekipa je tukaj, da vama prisluhne in uresniči želje ter pripravi nepozaben poročni dan v prijetnem ambientu Thermane Laško.

Več >>  

Sportni dogodki in priprave 1

Športni dogodki in priprave

V Thermani Laško vsako leto organiziramo številne športne priprave, prvenstva in tekmovanja na mednarodnem in nacionalnem nivoju.

Več >> 

Aktualna ponudba

Več Ponudb

Spoštovani gostje,

obveščamo vas, da s ponedeljkom 20. 5. 2024 pričenjamo z zamenjavo zapornic proti vhodu v objekt Zdravilišče Laško. Dela bodo potekala do predvidoma junija.

Zaradi gradbenih del bo skozi zapornico proti objektu Zdravilišče Laško ONEMOGOČEN UVOZ S STRANI GLAVNE CESTE. Dostop bo OMOGOČEN PRI HOTELU THERMANA PARK LAŠKO vzporedno z glavno cesto. Pot bo označena.

Dostop do parkirišča Zdraviliški park ostaja nemoten.

Hvala za razumevanje.

Ekipa Thermane

To se bo zaprlo 20 sekund