Športni dogodki in priprave

V Thermani Laško vsako leto organiziramo številne športne priprave, prvenstva in tekmovanja na mednarodnem in nacionalnem nivoju. Prirejamo tudi številne dogodke, ki so posebej prilagojeni športnikom, ki se soočajo z raznolikimi izzivi na svoji športni poti.

Laško - Evropska destinacija odličnosti

Destinacija Laško se ponaša z nazivom evropske destinacije odličnosti - EDEN in je zato primerna lokacija za vse športnike s fizičnimi in psihičnimi omejitvami ter posebnimi potrebami. Na voljo so namestitvene kapacitete brez arhitektonskih ovir ter športna dvorana Tri Lilije, ki je posebej prilagojena invalidom.

Evropska destinacija odlicnosti 1

Organizacija športnih dogodkov

V sodelovanju z izvajalci športnih dogodkov organiziramo športne dogodke z visoko mero profesionalnosti. Okolica ponuja kakovostne športne objekte ter športne površine, obenem pa so na voljo nastanitvene kapacitete, kjer športnikom nudimo optimalne pogoje za bivanje. 

Izvedli smo naslednje športne dogodke:  

Športne priprave in kampi

Thermana Laško je odlično izhodišče za izvedbo dela priprav ali treningov v naravi. Od športnih objektov lahko v neposredni bližini hotela največ ponudimo tekmovalcem v dvoranskih športih, z malo prilagodljivosti pa pri nas kvalitetno izvedejo priprave prav vse športne ekipe. 

Reference

Želim se zahvaliti za zelo dobro izkušnjo, katero smo imeli skozi celotno bivanje v vašem hotelu. Imate odlične sobe, prijazno in pozorno osebje, okusno in raznovrstno hrano ter odličen servis pranja športnega perila.

Christian Åhman,
vodja ekipe Švedske državne rokometne reprezentance U20

KONTAKT

Telefon: 03 423 2071
Elektronska pošta: info@thermana.si

Aktualna ponudba

Več Ponudb

Spoštovani gostje,

Nadaljujemo z obnovo Centra medicine Zdravilišča Laško, sprejemnega mesta za dostop do naših ambulant. Navkljub prenovi lahko nemoteno dostopate do vseh ambulant in želenih storitev.

Za dodatne informacije glede dostopnosti in dela ambulant se lahko obrnete na hotelsko recepcijo Zdravilišča Laško ali recepcijo Centra medicine, kjer vam bomo z veseljem v pomoč.

Prenova bo trajala od 3. junija do predvidoma konca avgusta 2024.

Hvala za razumevanje in sodelovanje.
Ekipa Thermane d. d.

To se bo zaprlo 23 sekund