Športni dogodki in priprave

V Thermani Laško vsako leto organiziramo številne športne priprave, prvenstva in tekmovanja na mednarodnem in nacionalnem nivoju. Prirejamo tudi številne dogodke, ki so posebej prilagojeni športnikom, ki se soočajo z raznolikimi izzivi na svoji športni poti.

Laško - Evropska destinacija odličnosti

Destinacija Laško se ponaša z nazivom evropske destinacije odličnosti - EDEN in je zato primerna lokacija za vse športnike s fizičnimi in psihičnimi omejitvami ter posebnimi potrebami. Na voljo so namestitvene kapacitete brez arhitektonskih ovir ter športna dvorana Tri Lilije, ki je posebej prilagojena invalidom.

Evropska destinacija odlicnosti 1

Organizacija športnih dogodkov

V sodelovanju z izvajalci športnih dogodkov organiziramo športne dogodke z visoko mero profesionalnosti. Okolica ponuja kakovostne športne objekte ter športne površine, obenem pa so na voljo nastanitvene kapacitete, kjer športnikom nudimo optimalne pogoje za bivanje. 

Izvedli smo naslednje športne dogodke:  

Športne priprave in kampi

Thermana Laško je odlično izhodišče za izvedbo dela priprav ali treningov v naravi. Od športnih objektov lahko v neposredni bližini hotela največ ponudimo tekmovalcem v dvoranskih športih, z malo prilagodljivosti pa pri nas kvalitetno izvedejo priprave prav vse športne ekipe. 

Reference

Želim se zahvaliti za zelo dobro izkušnjo, katero smo imeli skozi celotno bivanje v vašem hotelu. Imate odlične sobe, prijazno in pozorno osebje, okusno in raznovrstno hrano ter odličen servis pranja športnega perila.

Christian Åhman,
vodja ekipe Švedske državne rokometne reprezentance U20

KONTAKT

Telefon: 03 423 2071
Elektronska pošta: info@thermana.si

Aktualna ponudba

Več Ponudb

Spoštovani obiskovalec,

dobrodošli na novi Thermanini spletni strani. Spletna stran je trenutno še v razvoju. Hvala za razumevanje.

Če imate kakršna koli vprašanja, nas kontaktirajte na 03 423 2100 ali info@thermana.si.

Dobrodošli v Thermani, družbi dobrega počutja.

To se bo zaprlo 50 sekund