Center medicine

V okviru Centra medicine v hotelu Zdravilišče Laško delujejo samoplačniške specialistične ambulante in posvetovalnice, ki skupaj z vodilnimi strokovnjaki na področju ortopedije, fiziatrije, fizikalne in rehabilitacijske medicine, travmatologije, nevrokirurgije, logopedije, radiologije, kiropraktike, fizioterapije, delovne terapije ter najsodobnejšo medicinsko opremo poskrbijo za kakovostno obravnavo ter učinkovito zdravljenje.  

Obolenja, ki jih zdravimo: 

Področje specialistične ambulantne dejavnosti predstavljajo:  

Osnovna zdravstvena dejavnost  

Specialist fizikalne in rehabilitacijske medicine izvaja fiziatrične preglede na podlagi napotnice osebnega zdravnika ali specialista s sekundarnega nivoja. Čakalne dobe so kratke, saj posvečamo posebno pozornost aktivnostim za skrajševanje čakalnih dob in zadovoljstvo uporabnikov. 

Samoplačniške ambulante in posvetovalnice 

Pri samoplačniških storitvah, obravnava vsakega posameznika temelji na individualnem in celostnem pristopu priznanih specialistov različnih medicinskih strok, ki so se s svojim delom uveljavili pri nas in v tujini. Specialisti prihajajo iz UKC Ljubljana, UKC Maribor, Splošne bolnišnice Celje in Ortopedske bolnišnice Valdoltra. Veseli nas, da vam lahko na enem mestu ponudimo znanje, izkušnje in strokovnost. 

KONTAKT

Medicinski Center 
Telefon: 03 734 5128
E-pošta: centerzdravja@thermana.si  

Aktualna ponudba

Več Ponudb

Spoštovani gostje,

Nadaljujemo z obnovo Centra medicine Zdravilišča Laško, sprejemnega mesta za dostop do naših ambulant. Navkljub prenovi lahko nemoteno dostopate do vseh ambulant in želenih storitev.

Za dodatne informacije glede dostopnosti in dela ambulant se lahko obrnete na hotelsko recepcijo Zdravilišča Laško ali recepcijo Centra medicine, kjer vam bomo z veseljem v pomoč.

Prenova bo trajala od 3. junija do predvidoma konca avgusta 2024.

Hvala za razumevanje in sodelovanje.
Ekipa Thermane d. d.

To se bo zaprlo 23 sekund