Kopel z večerjo za dve osebi

Cena je za dve osebi. Darilni bon velja vse dni v tednu, eno leto od nakupa.

Cena: 

122,00 

Deli

Kopel z večerjo za dve osebi
Kopeli imajo ogromno pozitivnih učinkov. Izboljšajo krvni obtok, sproščajo napetost v mišicah, odpravljajo utrujenost in stres ter skrbijo za dobro telesno in duševno počutje. Še posebej lepo je, če si lahko sprostitev privoščimo v dvoje.
Za popolno doživetje smo v Thermani kopelim dodali še kanček kulinaričnega razvajanja.

Izbirate lahko med:
- Čokoladne sanje (Kopel je obogatena z eteriko čokolade, razvajanje pa zaokroži sladko presenečenje– čokoladna krema s piškoti in kremni liker.)
- Kokosove sanje (Sproščujočo kopel z eteriko kokosa smo dopolnili s sladkim presenečenjem – kozarcem penine in kokosovimi kroglicami.)
- Rock'n'roll ljubezni (Romantičen soj svečk, koktajl in sadno-čokoladna nabodala vam pričarajo brezskrben občutek sproščenosti petdesetih let.)
- Tropska pravljica (Kopel s prijetno aromo sočnega manga vas bo popeljala v daljne tropske kraje. Mangov liker in sadje s kokosom pa bodo kulinarično dopolnili kopel.)
- Gambrinusova kopel (Kopeli je dodana aroma hmelja, ki pomirja, sprošča in krepi naše telo. Prepustite se in si pričarajte užitek »po laško« ob kozarcu piva in grisinih s pršutom.)
- Medeni objem (Bogata tradicija čebelarjenja v Laškem je botrovala nastanku raznovrstnih medenih doživetij. Doživite zgodbo medu ob termalni kopeli, ki diši po medu in mleku, in pomirja telo in duha.)

 

KULINARIČNO RAZVAJANJE
Po kopeli se prepustite razvajanju brbončic, s katerim vas bodo presenetili naši kuharski mojstri.

Spoštovani gostje,

Nadaljujemo z obnovo Centra medicine Zdravilišča Laško, sprejemnega mesta za dostop do naših ambulant. Navkljub prenovi lahko nemoteno dostopate do vseh ambulant in želenih storitev.

Za dodatne informacije glede dostopnosti in dela ambulant se lahko obrnete na hotelsko recepcijo Zdravilišča Laško ali recepcijo Centra medicine, kjer vam bomo z veseljem v pomoč.

Prenova bo trajala od 3. junija do predvidoma konca avgusta 2024.

Hvala za razumevanje in sodelovanje.
Ekipa Thermane d. d.

To se bo zaprlo 23 sekund