Kopel z večerjo za dve osebi

Cena je na osebo. Darilni bon velja vse dni v tednu, eno leto od nakupa.

Cena: 

122,00 

Deli

Kopel z večerjo za dve osebi
Kopeli imajo ogromno pozitivnih učinkov. Izboljšajo krvni obtok, sproščajo napetost v mišicah, odpravljajo utrujenost in stres ter skrbijo za dobro telesno in duševno počutje. Še posebej lepo je, če si lahko sprostitev privoščimo v dvoje.
Za popolno doživetje smo v Thermani kopelim dodali še kanček kulinaričnega razvajanja.

Izbirate lahko med:
- Čokoladne sanje (Kopel je obogatena z eteriko čokolade, razvajanje pa zaokroži sladko presenečenje– čokoladna krema s piškoti in bananin napitek s čokolado.)
- Kokosove sanje (Sproščujočo kopel z eteriko kokosa smo dopolnili s sladkim presenečenjem – kozarcem penine in kokosovimi kroglicami.)
- Rock'n'roll ljubezni (Romantičen soj svečk, koktajl in sadno-čokoladna nabodala vam pričarajo brezskrben občutek sproščenosti petdesetih let.)
- Tropska pravljica (Kopel s prijetno aromo sočnega manga vas bo popeljala v daljne tropske kraje. Mangov liker in sadje s kokosom pa bodo kulinarično dopolnili kopel.)
- Gambrinusova kopel (Kopeli je dodana aroma hmelja, ki pomirja, sprošča in krepi naše telo. Prepustite se in si pričarajte užitek »po laško« ob kozarcu piva in grisinih s pršutom.)
- Medeni objem (Bogata tradicija čebelarjenja v Laškem je botrovala nastanku raznovrstnih medenih doživetij. Doživite zgodbo medu ob termalni kopeli, ki diši po medu in mleku, in pomirja telo in duha.)

 

KULINARIČNO RAZVAJANJE
Po kopeli se prepustite razvajanju brbončic, s katerim vas bodo presenetili naši kuharski mojstri.

Spoštovani gostje,

obveščamo vas, da s ponedeljkom 20. 5. 2024 pričenjamo z zamenjavo zapornic proti vhodu v objekt Zdravilišče Laško. Dela bodo potekala do predvidoma junija.

Zaradi gradbenih del bo skozi zapornico proti objektu Zdravilišče Laško ONEMOGOČEN UVOZ S STRANI GLAVNE CESTE. Dostop bo OMOGOČEN PRI HOTELU THERMANA PARK LAŠKO vzporedno z glavno cesto. Pot bo označena.

Dostop do parkirišča Zdraviliški park ostaja nemoten.

Hvala za razumevanje.

Ekipa Thermane

To se bo zaprlo 20 sekund