Kopel za dve osebi

Cena je na osebo. Darilni bon velja vse dni v tednu, eno leto od nakupa.

Cena: 

65,00 

Deli

KOPEL ZA DVE OSEBI
Kopeli imajo ogromno pozitivnih učinkov. Izboljšajo krvni obtok, sproščajo napetost
v mišicah, odpravljajo utrujenost in stres ter skrbijo za dobro telesno in duševno počutje.
Še posebej lepo je, če si lahko sprostitev privoščimo v dvoje. Za popolno doživetje smo v
Thermani kopelim dodali še kanček kulinaričnega razvajanja.

Izbirate lahko med:
- Čokoladne sanje (Kopel je obogatena z eteriko čokolade, razvajanje pa zaokroži sladko presenečenje– čokoladna krema s piškoti in bananin napitek s čokolado.)
- Kokosove sanje (Sproščujočo kopel z eteriko kokosa smo dopolnili s sladkim presenečenjem – kozarcem penine in kokosovimi kroglicami.)
- Rock'n'roll ljubezni (Romantičen soj svečk, koktajl in sadno-čokoladna nabodala vam pričarajo brezskrben občutek sproščenosti petdesetih let.)
- Tropska pravljica (Kopel s prijetno aromo sočnega manga vas bo popeljala v daljne tropske kraje. Mangov liker in sadje s kokosom pa bodo kulinarično dopolnili kopel.)
- Gambrinusova kopel (Kopeli je dodana aroma hmelja, ki pomirja, sprošča in krepi naše telo. Prepustite se in si pričarajte užitek »po laško« ob kozarcu piva in grisinih s pršutom.)
- Medeni objem (Bogata tradicija čebelarjenja v Laškem je botrovala nastanku raznovrstnih medenih doživetij. Doživite zgodbo medu ob termalni kopeli, ki diši po medu in mleku, in pomirja telo in duha.)

Spoštovani gostje,

obveščamo vas, da s ponedeljkom 20. 5. 2024 pričenjamo z zamenjavo zapornic proti vhodu v objekt Zdravilišče Laško. Dela bodo potekala do predvidoma junija.

Zaradi gradbenih del bo skozi zapornico proti objektu Zdravilišče Laško ONEMOGOČEN UVOZ S STRANI GLAVNE CESTE. Dostop bo OMOGOČEN PRI HOTELU THERMANA PARK LAŠKO vzporedno z glavno cesto. Pot bo označena.

Dostop do parkirišča Zdraviliški park ostaja nemoten.

Hvala za razumevanje.

Ekipa Thermane

To se bo zaprlo 20 sekund