Najboljše terme za rehabilitacijo kolena

Katere toplice za koleno? Najboljša izbira za rehabilitacijo

Iščete najboljše toplice za rehabilitacijo kolena? Thermana Laško je prava izbira za vas. Naš medicinski center ponuja celostno obravnavo in vrhunske storitve za rehabilitacijo kolenskih poškodb in bolezni.

V nadaljevanju vam predstavljamo, zakaj smo najboljša izbira in katere storitve vam lahko ponudimo za optimalno okrevanje.

Celostna obravnava za rehabilitacijo kolena

Katere terme za koleno

V Thermani Laško se zavedamo, da je rehabilitacija kolena kompleksen proces, ki zahteva individualen pristop.

Naš Center medicine ponuja široko paleto storitev, ki so posebej prilagojene za zdravljenje in rehabilitacijo kolena.

Naše specialistične ambulante vključujejo ortopedijo, fiziatrijo, fizioterapijo in druge strokovne dejavnosti, ki skupaj zagotavljajo kakovostno obravnavo in učinkovito zdravljenje.

Storitve za zdravljenje in rehabilitacijo kolena

1. Ortopedski pregledi in posegi

V naši ortopedski ambulanti izvajamo podrobne preglede in diagnostiko kolenskih poškodb in bolezni.

Naši izkušeni ortopedi izvajajo predoperativno svetovanje in različne manjše ortopedske posege, kot so punkcije sklepov, injiciranje zdravil v mehka tkiva in sklepe ter blokade za lajšanje bolečin.

2. Fizioterapija za koleno

Fizioterapija je ključnega pomena za uspešno rehabilitacijo kolena. V Thermani Laško nudimo individualne fizioterapevtske programe, prilagojene potrebam vsakega pacienta.

Pred začetkom terapij se vsak pacient posvetuje s terapevtom, ki na podlagi anamneze in testov določi najprimernejše metode in tehnike.

Naši fizioterapevti uporabljajo različne postopke, kot so balneoterapija, kinezioterapija, elektroterapija, magnetoterapija, laserska terapija, termoterapija, fototerapija in hipobarična terapija.

3. Balneoterapija

Termalne kopeli so izjemno koristne za zdravljenje bolečin in izboljšanje gibljivosti sklepov. Naša termalna voda pomaga sprostiti mišice in sklepe, izboljša prekrvavitev ter deluje protibolečinsko.

Balneoterapija je sestavni del naših fizioterapevtskih programov za koleno, saj pripomore k hitrejšemu okrevanju in izboljšanju splošnega počutja.

4. Specialne tehnike manualne terapije

Naši terapevti so usposobljeni za izvajanje specialnih tehnik manualne terapije, ki vključujejo sklepno mobilizacijo, proprioceptivno nevromuskularno facilitacijo, obravnavo po Cyriaxu, Maitlandu in Mulliganu, limfno drenažo, obravnavo Trigger točk, Bownovo terapijo in Bobath terapijo.

Te tehnike so izjemno učinkovite pri obnovi funkcionalnosti kolena in zmanjšanju bolečin.

Prednosti izbire Thermane Laško

Toplice za rehabilitacijo kolena

1. Strokovnost in izkušnje

Thermana Laško se lahko pohvali z dolgoletnimi izkušnjami in strokovnim znanjem na področju rehabilitacije kolena.

Naši specialisti prihajajo iz uglednih zdravstvenih ustanov, kot so UKC Ljubljana, UKC Maribor, Splošna bolnišnica Celje in Ortopedska bolnišnica Valdoltra

2. Individualen pristop

Vsak pacient je edinstven, zato prilagajamo naše storitve posameznikovim potrebam. Naši programi so zasnovani tako, da zagotavljajo najboljše možne rezultate za vsakogar.

3. Celostna obravnava

Thermana Laško ponuja celostno obravnavo, ki vključuje vse vidike rehabilitacije kolena. Od ortopedskih pregledov do fizioterapije in specialnih tehnik manualne terapije – vse na enem mestu.

4. Napredna medicinska oprema

V našem medicinskem centru uporabljamo najsodobnejšo medicinsko opremo, ki omogoča natančno diagnostiko in učinkovito zdravljenje kolenskih poškodb in bolezni.

Programi zdravja

Poleg specifičnih programov za rehabilitacijo kolena vam v Thermani Laško ponujamo tudi številne programe zdravja, ki so namenjeni splošnemu izboljšanju počutja in preventivi.

Naše strokovno osebje bo z vami delilo dragocene nasvete za ohranjanje zdravja sklepov in mišic ter vas usmerilo v pravilne prehranjevalne in gibalne navade.

Skupaj bomo poskrbeli, da se boste počutili odlično in polni energije, ne glede na vašo starost ali trenutno zdravstveno stanje.

Thermana Laško se ponaša z dolgoletno tradicijo in strokovnostjo. V letu 2024 praznujemo 170 let delovanja, kar nas uvršča med najbolj izkušene in cenjene ponudnike zdravstvenih in wellness storitev v regiji.

V letu 2023 smo obeležili tudi 70 let izvajanja medicinske rehabilitacije, kar dokazuje našo zavezanost k nenehnemu napredku in odličnosti.

Skozi desetletja smo razvili in izpopolnili naše metode in pristope, da bi našim pacientom in gostom ponudili najboljše možne rešitve za njihove zdravstvene težave.

Pridružite se nam v Thermani Laško in izkusite vrhunsko oskrbo, ki temelji na bogati zgodovini in neprecenljivih izkušnjah.

Zaključek

Odgovor na vprašanje, katere toplice za koleno izbrati, je jasen – Thermana Laško.

Naša celostna obravnava, strokovnost in najsodobnejša oprema zagotavljajo najboljše pogoje za uspešno rehabilitacijo kolena. Ne odlašajte in se obrnite na nas še danes, da skupaj začnemo pot do vašega okrevanja.

Kontaktirajte nas

Če se sprašujete, katere toplice za koleno izbrati, je Thermana Laško pravi odgovor. Naše vrhunske storitve in strokovna ekipa vam bodo pomagale pri hitrem in učinkovitem okrevanju.

Za več informacij ali za rezervacijo termina nas kontaktirajte na telefonsko številko 03/ 734 5128 ali preko e-naslova: centerzdravja@thermana.si.

Aktualna ponudba

Več Ponudb

Spoštovani gostje,

Nadaljujemo z obnovo Centra medicine Zdravilišča Laško, sprejemnega mesta za dostop do naših ambulant. Navkljub prenovi lahko nemoteno dostopate do vseh ambulant in želenih storitev.

Za dodatne informacije glede dostopnosti in dela ambulant se lahko obrnete na hotelsko recepcijo Zdravilišča Laško ali recepcijo Centra medicine, kjer vam bomo z veseljem v pomoč.

Prenova bo trajala od 3. junija do predvidoma konca avgusta 2024.

Hvala za razumevanje in sodelovanje.
Ekipa Thermane d. d.

To se bo zaprlo 23 sekund