Thermana 2021

Poslanstvo, vizija in vrednote

Poslanstvo družbe Thermana d.d. je skrb za zdravje in dobro počutje gostov. 

V družbi dobrega počutja, Thermana d.d. si prizadevamo postati vodilni ponudnik storitev in programov za kvaliteten in zdrav način življenja, obenem pa želimo kot zdravilišče, ki pomaga gibalno oviranim osebam, ostati vodilno zdravilišče v Sloveniji, povečati prepoznavnost v tujini in tako postati prva izbira za goste, ki potrebujejo zdravljenje na področju nevrološke in lokomotorne rehabilitacije.  

Na področju ponudbe kongresnega, športnega in družinskega turizma si prizadevamo postati prva izbira tako za posamezne goste kot za organizatorje dogodkov in potovanj. 

Kot izvajalec storitev institucionalnega varstva starejših pa želimo postati vodilni ponudnik v regiji, ki bo prepoznaven po najvišji kvaliteti storitev, strokovnosti osebja in domačnosti bivanja. 

Vrednote družbe  

SKRB ZA ZDRAVJE 

Skrbimo za zdravje in dobro počutje naših gostov in zaposlenih, krepimo zdravje in spodbujamo preventivno ohranjanje zdravja.  

INOVATIVNOST 

Nenehno razvijamo nove programe ohranjanja zdravja, uvajamo inovativne pristope pri skrbi za zdravje in dobro počutje, spodbujamo zaposlene pri usvajanju novih znanj ter neprestano spremljamo trende in novosti na področju zdravstvenih, wellness, hotelskih, gostinskih, kongresnih in vseh ostalih storitev.  

PARTNERSTVO 

Smo zanesljiv partner v odnosu do vseh deležnikov – gostov, zaposlenih, lokalne skupnosti, dobaviteljev in lastnikov. Z vsemi deležniki gradimo dolgoročne povezave, ki temeljijo na zanesljivosti, zaupanju, spoštovanju in medsebojnemu sodelovanju.  

ODLIČNOST IN STROKOVNOST 

Pri našem delu stremimo k odličnosti procesov in storitev. Temelji odličnosti so strokovno izobraženi, pripadni in zavzeti zaposleni, ustrezna organizacijska struktura in dobri, spoštljivi medsebojni odnosi. Odličnost storitev se kaže v zadovoljstvu naših gostov, ki se radi vračajo k nam.  

POŠTENOST 

Naše delo usmerja poštenost do vseh vpetih – gostov, sodelavcev, dobaviteljev, lokalnega okolja, lastnikov in vseh ostalih, ki sodelujejo z našo družbo. Pri svojem delu spoštujemo stranke, sodelavce in druge deležnike. Spoštujemo vsakogar in upoštevamo načela osnovnih človekovih pravic 

Spoštovani gostje,

Nadaljujemo z obnovo Centra medicine Zdravilišča Laško, sprejemnega mesta za dostop do naših ambulant. Navkljub prenovi lahko nemoteno dostopate do vseh ambulant in želenih storitev.

Za dodatne informacije glede dostopnosti in dela ambulant se lahko obrnete na hotelsko recepcijo Zdravilišča Laško ali recepcijo Centra medicine, kjer vam bomo z veseljem v pomoč.

Prenova bo trajala od 3. junija do predvidoma konca avgusta 2024.

Hvala za razumevanje in sodelovanje.
Ekipa Thermane d. d.

To se bo zaprlo 23 sekund