Kopeli v Thermani Laško

Povpraševanje

Blagodejne in sproščujoče kopeli na voljo v dveh wellness spa centrih Thermane Laško.

Kopeli imajo ogromno pozitivnih učinkov. Izboljšajo krvni obtok, sproščajo napetost v mišicah, odpravljajo utrujenost in stres ter skrbijo za dobro telesno in duševno počutje. Še posebej lepo je, če si lahko sprostitev privoščimo v dvoje. Za popolno doživetje smo v Thermani kopelim dodali še kanček kulinaričnega razvajanja.

KOPELI V CENTRU ZDRAVJA IN DOBREGA POČUTJA HOTELA ZDRAVILIŠČE LAŠKO

TERMALNA KOPEL za 1 ali 2 osebi (45 minut)

Termalna kopel, ki je brez dodane eterike je kot nalašč za celovito uravnovešanje in utrjevanje organizma, saj sestava naše termalne vode in oblike njenih kristalov kažejo na to, da naša voda izžareva močno življenjsko energijo, ima pozitiven, spodbujevalni vpliv na človeka, deluje dobrodejno na psiho in ravnovesje med dušo in telesom. S kombinacijo vodnih in zračnih šob je poskrbljeno tudi za masažo telesa, ki še dodatno sprosti vaše telo.

Pri termalni kopeli vam ponudimo kozarec termalne vode Laško, s katerim lahko pripomorete k razstrupljanju telesa, zmanjšanju zakisanost, izboljšanju biološkega okolja celic in medcelične komunikacije.

ZELIŠČNA KOPEL za 1 ali 2 osebi (45 minut)

Uživanje v termalni vodi obogateni z naravnimi zeliščnimi aromami v kombinaciji vodnih in zračnih mehurčkov, ki nežno masirajo telo, je kot nalašč za sproščanje telesa in zmanjševanje stresa.

Pri zeliščni kopeli vam ponudimo kozarec termalne vode Laško, s katerim lahko pripomorete k razstrupljanju telesa, zmanjšanju zakisanost, izboljšanju biološkega okolja celic in medcelične komunikacije.

MEDENA KOPEL za 1 ali 2 osebi (45 minut)

Bogata tradicija čebelarjenja v Laškem je botrovala nastanku raznovrstnih medenih doživetij. Doživite zgodbo medu ob termalni kopeli, ki diši po medu in mleku, ki pomirjata telo in duha.

Pri medeni kopeli vam ponudimo kozarec termalne vode Laško, s katerim lahko pripomorete k razstrupljanju telesa, zmanjšanju zakisanost, izboljšanju biološkega okolja celic in medcelične komunikacije.

SOLNA KOPEL za 1 ali 2 osebi (45 minut)

V kopel dodamo magnezijevo sol, ki se je že stoletja tradicionalno uporabljala za solne kopeli. Te kopeli so učinkovito sredstvo za razstrupljanje, blaženje vnetij in bolečin v mišicah, lajšajo migrenske glavobole, v kombinaciji z nežno masažo vodnih in zračnih mehurčkov, pa znižujejo tudi raven stresa in sproščajo telo.

Pri solni kopeli vam ponudimo kozarec termalne vode Laško, s katerim lahko pripomorete k razstrupljanju telesa, zmanjšanju zakisanost, izboljšanju biološkega okolja celic in medcelične komunikacije.

Informacije in rezervacije: Recepcija Centra zdravja in dobrega počutja - 03/ 734 5771, wellness.zdravilisce@thermana.si

KOPELI V WELLNESS SPA CENTRU HOTELA THERMANA PARK

ČOKOLADNE SANJE za 2 osebi (45 minut)

Kopel je obogatena z eteriko čokolade, razvajanje pa zaokroži sladko presenečenje – čokoladna krema s piškoti in kremni liker.

KOKOSOVE SANJE za 2 osebi (45 minut)

Sproščujoča kopel z eteriko kokosa, ki jo dopolnjuje sladko presenečenje –kozarec penine in kokosova kroglica.

ROCK'N'ROLL LJUBEZNI za 2 osebi (45 minut)

Romantičen soj svečk, koktajl in sadno-čokoladna nabodala vam pričarajo brezskrben občutek sproščenosti petdesetih let.

TROPSKA PRAVLJICA za 2 osebi (45 minut)

Kopel s prijetno aromo sočnega manga vas bo popeljala v daljne tropske kraje. Mangov liker in sadje s kokosom kopel dopolnijo še v kulinaričnem smislu.

GAMBRINUSOVA KOPEL za 2 osebi (45 minut)

Kopel, ki izkazuje tradicijo kraja, saj ji je dodana aroma hmelja, ki pomirja, sprošča in krepi naše telo. Prepustite se in si pričarajte užitek »po laško« ob kozarcu piva in grisinih s pršutom.

MEDENI OBJEM za 2 osebi (45 minut)

Kopel, ki diši po medu in časti izjemno čebelarsko dediščino Laškega. Peneča kopel v soju sveč, z aromo medu in mleka, ob spremljavi medene limonade in edinstvenih mini Laških medenk.

Informacije in rezervacije: Recepcija Wellness Spa Centra - 03/ 423 2045, info.wellness-spa@thermana.si.

Cenik

Datumi: 
01.01. - 30.12.2024
Deli

Spoštovani gostje,

obveščamo vas, da s ponedeljkom 20. 5. 2024 pričenjamo z zamenjavo zapornic proti vhodu v objekt Zdravilišče Laško. Dela bodo potekala do predvidoma junija.

Zaradi gradbenih del bo skozi zapornico proti objektu Zdravilišče Laško ONEMOGOČEN UVOZ S STRANI GLAVNE CESTE. Dostop bo OMOGOČEN PRI HOTELU THERMANA PARK LAŠKO vzporedno z glavno cesto. Pot bo označena.

Dostop do parkirišča Zdraviliški park ostaja nemoten.

Hvala za razumevanje.

Ekipa Thermane

To se bo zaprlo 20 sekund