Terme paketi za upokojence

Terme paketi za upokojence: Ugoden dopust v Thermani Laško

Dobrodošli v Thermani Laško, kjer se sprostitev in uživanje prepletata v prijetno doživetje za vse generacije, tudi za naše cenjene upokojence.

Naša ponudba term paketov za upokojence je obsežna in prilagojena potrebam tistih, ki si želijo kakovostnega oddiha, razvajanja in aktivnosti v mirnem okolju. Pridružite se nam in doživite neponovljive trenutke sprostitve in užitka v Thermani Laško.

Terme paketi za upokojence v Thermana Park laško in Zdravilišče Laško

Thermana Laško ponuja široko paleto paketov in akcij ki ustvarjajo popolne terme pakete za
upokojence.

Uživajte v ugodnem dopustu za upokojence, ki vključuje bivanje v udobnih sobah, neomejen dostop do termalnih bazenov, wellness storitve in še veliko več. Vikend paket za upokojence pa vam omogoča krajši, a prav tako sproščujoč oddih ob koncu tedna.

Prav tako ponujamo posebne počitnice za upokojence, ki vključujejo različne aktivnosti in izlete po okolici, vsekakor pa ne gre prezreti zdravilnih in ostalih lastnostih edinstvene termalne vode Laško.

Edinstvena termalna voda Laško

Paketi za upokojence v Thermana Laško

Za upokojence je termalna voda še posebej koristna, saj pomaga pri lajšanju različnih zdravstvenih težav, ki so pogostejše v poznejših letih.

Pitje termalne vode lahko pomaga pri blaženju prebavnih težav, izboljšuje prekrvavitev in krepi imunski sistem. Neomejeno pitje termalne vode pa je le ena izmed prednosti term paketov za upokojence.

Poleg tega je kopanje v termalnih bazenih odlična oblika sprostitve, ki pomaga pri zmanjševanju bolečin v sklepih, izboljšuje gibljivost ter pospešuje celjenje poškodb.

Termalna voda je tako neprecenljiv vir dobrega počutja in zdravja za upokojence, ki si želijo aktivnega in kakovostnega življenja.

Z vlakom do ugodnosti

Laško je dostopno tudi z vlakom, kar je še posebej primerno za upokojence, ki si želijo udobnega in brezskrbnega potovanja.

Vstop na zdraviliški vlak ne omogoča le prijetnega in udobnega potovanja do Thermane Laško, ampak prinaša tudi 15 odstotkov ugodnejšo dnevno kopalno karto.

Ta posebna ponudba omogoča, da si upokojenci privoščijo sproščujoč dan v termalnih bazenih po dostopnejši ceni, hkrati pa se izognejo skrbem in stresu, povezanim s prevozom.

S tem celostnim pristopom k udobju in sprostitvi Thermana Laško izkazuje posebno pozornost do potreb in želja svojih starejših obiskovalcev, ki si zaslužijo le najboljše.

Ugodnosti za seniorje – člane kluba

Tudi upokojenci imajo možnost brezplačnega članstva v Thermana klubu, ki prinaša številne ugodnosti in posebne ponudbe skozi celo leto – ugoden dopust za upokojence, odlične priložnosti za vikend pakete za upokojence in nasploh raznolike ugodnosti pri terma paketih za upokojence.

Članstvo omogoča dostop do ekskluzivnih popustov na storitve, posebne termine in dogodke ter dodatne privilegije, ki izboljšujejo celotno doživetje in omogočajo dodatno razvajanje v Thermani Laško.

S tem klubom postane vsak obisk še bolj privlačen in ugoden, hkrati pa omogoča upokojencem, da še bolj izkoristijo svoj čas v tem prijetnem okolju s pestro ponudbo termalnih užitkov in aktivnosti.

Aktivnosti v Laškem in okolici

V Thermani Laško se lahko upokojenci prepustite številnim dejavnostim, ki bodo popestrile vaš dopust. Uživajte v različnih masažah, vadbenih programih in lokalni zdravi hrani, ki bo razvajala vaše brbončice.

Naše aktivnosti so zasnovane tako, da združujejo lokalno kulturo, gastronomijo in zgodovino s sodobnimi pristopi k sprostitvi in rekreaciji.

Poleg tega lahko uživate v fitnesu na prostem, kjer se lahko v miru razgibate in uživate v svežem zraku. Thermana Laško se nahaja v okolju obdanim z veliko zelenja, kar omogoča prijetne sprehode po parku in okolici.

Številne poti in vzpetine vam omogočajo, da odkrijete lepote narave in se prepustite sproščujočemu okolju.

Tudi čebelarstvo je pomemben del dediščine Laškega in njegove okolice. Številni čebelarji v regiji skrbijo za čebelje družine in pridelujejo kakovosten med ter druge čebelje izdelke.

Obisk čebelnjaka je edinstvena priložnost za spoznavanje življenja čebel in njihovega pomena za okolje ter za uživanje v domačem medu iz lokalnih čebeljih panjev.

Kulturne znamenitosti v Laškem in okolici so bogate in raznolike. Grad Tabor in bližnji Celjski grad spadata med največji znamenitosti v regiji in privabljata obiskovalce s svojo zgodovino in arhitekturo.

Sprehod ob obzidju gradov in ogled razstav vam omogočijo, da se poglobite v zgodovino ter spoznate kulturno dediščino krajev.

Na območju Laškega je nekdaj cvetelo tudi rudarstvo, vendar je danes Polhova jama v Padežu ena redkih, kjer se lahko poglobite v zgodovino rudarjenja.

Tu so že v času Marije Terezije izkopavali svinčeno in srebrno rudo, opuščeni rovi pa danes razkrivajo življenje in delo rudarjev iz 18. stoletja.

Izbira hotela je vaša

Pri nas lahko izbirate med dvema hoteloma, ki nudita različne možnosti za vaše udobje in počutje. Hotel Zdravilišče Laško je znan po svoji mirni in sproščujoči atmosferi, zunanji bazen pa vam omogoča osvežitev in sprostitev v naravi.

Na drugi strani pa hotel Thermana Park Laško ponuja več vodnih doživetij in aktivnosti za tiste, ki si želijo večje raznolikosti in adrenalina.

Ne glede na vaše želje in pričakovanja, v Thermani Laško se trudimo, da vam omogočimo nepozaben dopust, poln sprostitve, užitka in raziskovanja.

S svojo pestro ponudbo in prijaznim osebjem vam zagotavljamo, da boste odšli domov osveženi, spočiti in polni lepih spominov.

Zakaj izbrati Thermano Laško za svoj naslednji dopust? Ker smo specializirani za dostopni turizem, ki združuje udobje, kakovostne storitve in pristno doživetje narave.

Prepustite se nam in doživite najboljše, kar lahko ponudi Laško. Vidimo se kmalu v Thermani Laško, kjer čas teče počasi, a doživetja ostajajo večna.

Aktualna ponudba

Več Ponudb

Spoštovani gostje,

Nadaljujemo z obnovo Centra medicine Zdravilišča Laško, sprejemnega mesta za dostop do naših ambulant. Navkljub prenovi lahko nemoteno dostopate do vseh ambulant in želenih storitev.

Za dodatne informacije glede dostopnosti in dela ambulant se lahko obrnete na hotelsko recepcijo Zdravilišča Laško ali recepcijo Centra medicine, kjer vam bomo z veseljem v pomoč.

Prenova bo trajala od 3. junija do predvidoma konca avgusta 2024.

Hvala za razumevanje in sodelovanje.
Ekipa Thermane d. d.

To se bo zaprlo 23 sekund