Dewesoft

Veličastna merilna konferenca podjetja Dewesoft v Kongresnem Centru Thermana Park

Deli

Od 16. do 18. aprila smo s ponosom gostili mednarodno konferenco slovenskega multinacionalnega podjetja Dewesoft.  

Visokotehnološko podjetje v zasebni lasti, ki razvija testne in merilne rešitve z nami sodeluje že vrsto let. Plodno sodelovanje in poznavanje njihove poslovne kulture nam omogoča, da se jim pri njihovi ideji čimbolj približamo in jim ponudimo personalizirane rešitve za uspešno izpeljavo poslovnega dogodka na najvišji ravni.

Kot navaja organizator, je Dewesoft Measuring Conference poklon slovenskemu znanju, ki je prisotno po celem svetu in je nepogrešljiv del nekaterih najbolj znanih tehnoloških blagovnih znamk. Posebej za to priložnost je njihov poslovni partner hrvaški Rimac k nam pripeljal najhitrejši električni avtomobil na svetu Rimac Nevera.  

Skupaj ustvarjamo možnosti – skupaj (z)gradimo edinstveno poslovno doživetje.    

Dewesoft ekipa, dobrodošla v družbi Thermana – družbi dobrega počutja.  

20240417 143003
20240417 081948

Iščete lokacijo za vaš poslovni dogodek, srečanje, konferenco? Preverite naše kongresne kapacitete, prednosti in reference številnih podjetij, institucij, zavodov.

Naše zgodbe

V Thermani Laško že vrsto let sledimo smernicam dostopnega turizma. Trudimo se, da lahko vsakemu gostu ne glede na fizične...

Preberi več

Blagodejno učinkovanje termalne vode Laško se potrjuje skozi njeno dolgoletno, pozitivno delovanje na zdravje in dobro počutje. Izvira iz globine...

Preberi več

Bogata tradicija in pivovarska dediščina Laškega, ki sega že v leto 1825, je botrovala temu, da smo v Thermani Laško...

Preberi več

Spoštovani gostje,

obveščamo vas, da s ponedeljkom 20. 5. 2024 pričenjamo z zamenjavo zapornic proti vhodu v objekt Zdravilišče Laško. Dela bodo potekala do predvidoma junija.

Zaradi gradbenih del bo skozi zapornico proti objektu Zdravilišče Laško ONEMOGOČEN UVOZ S STRANI GLAVNE CESTE. Dostop bo OMOGOČEN PRI HOTELU THERMANA PARK LAŠKO vzporedno z glavno cesto. Pot bo označena.

Dostop do parkirišča Zdraviliški park ostaja nemoten.

Hvala za razumevanje.

Ekipa Thermane

To se bo zaprlo 20 sekund