Začutite moč narave: Svarksha - Ayurveda Self-Care Wellness za ženske

Deli

V objemu narave, kjer se dotikata nebo in zemlja, kjer se prepletajo vonji cvetlic in šumenje listja, se odvija edinstvena zgodba. To ni le zgodba o oddihu, temveč pravljica, ki nas popelje na potovanje globoko vase. Z nasmehom na obrazu in s srcem odprtim za nova doživetja, vstopamo v svet "Svaraksha - Ayurveda Self-Care Wellness", kjer se prebujajo zlati trenutki harmonije in notranjega miru.

20240311 Terme Lasko 1376

Življenje v harmoniji z naravo je ključno za doseganje celovite blaginje. Raziskave kažejo, da se bolezni, povezane s stresom, v preteklem desetletju povečale za 25%, pri čemer so bile ženske precej bolj prizadete. Poleg tega študije kažejo, da naj bi skoraj 85% žensk doživelo vsaj en simptom menopavze, ki sega od vročinskih valov do nihanj razpoloženja, kar vpliva na njihovo splošno kakovost življenja.

V svetu kjer so stres, slaba prehrana in hormonska neravnovesja vse bolj prisotna, je ključno posvetiti pozornost celostni blaginji posameznikov, še posebej žensk, ki se spopadajo s transformacijskimi fazami predmenopavze in menopavze. Da bi naslavljali to nujno potrebo, se Thermana Laško z veseljem predstavlja s programom "Svarakasha - Ayurveda Self-Care Wellness", ki je posebej zasnovan za ženske v predmenopavzi in menopavzi.

V srcu vsake ženske se skriva moč, ki jo nesebično deli z okolico. A v toku življenja, polnega izzivov in prelomnic, se lahko zgodi, da se ta moč skrije v senci vsakodnevnega vrveža. Zato smo se odločili, da ustvarimo program, ki bo ženskam omogočil, da znova odkrijejo svojo notranjo moč in zasijejo v polnem sijaju.

20240311 Terme Lasko 1225 1

Kaj je ajurveda?

Ajurveda je starodaven sistem za uravnoteženo življenje in blaginjo, ki izvira iz Indije. Temelji na holističnem pristopu k dobrobiti posameznika. Beseda "ajurveda" izhaja iz sanskrtskih besed "ayur", kar pomeni življenje, in "veda", kar pomeni znanje. Predstavlja celostni pristop k uravnoteženemu življenju, ki vključuje prehrano, življenjski slog, masažo, zelišča in duhovne prakse.

Ajurveda in doshe

Razume, da je vsak posameznik edinstven in ima svoj "dosha" - unikatno kombinacijo petih elementov: zemlje, vode, ognja, zraka in etra, ki vplivajo na fizično, čustveno in duhovno počutje. Ajurveda se osredotoča na uravnoteženje teh elementov v telesu in umu s prilagojenimi prehranskimi navodili, zeliščnimi izdelki, masažami in drugimi tehnikami. Spodbuja življenje v harmoniji z naravo in spoštovanje.

Program Svarksha - Ayurveda Self-Care Wellness

Naš program "Svarakasha" je osredotočen na holistično podporo ženskam v predmenopavzi in menopavzi. S celovitim pristopom k zdravju in blaginji žensk ta program združuje starodavno modrost ajurvede z najnovejšimi znanstvenimi spoznanji.

"Svarakasha" ni le program, temveč obljuba - obljuba o osvoboditvi, obljuba o odkrivanju svoje resnične narave, obljuba o ljubezni do same sebe. V vsakem koraku tega programa se prebujajo skrite energije, se odpirajo vrata notranjemu miru, se tkajo vezi s seboj in s svetom okoli nas.

20240311 Terme Lasko 0393

Ključne lastnosti programa:

Hormonsko ravnovesje: Program ponuja individualne pristope za obnovitev hormonskega ravnovesja, ki je ključnega pomena za splošno dobro počutje.

Prilagojen pristop: Razumemo, da je vsako potovanje skozi predmenopavzo in menopavzo edinstveno, zato program ponuja individualne posvete in priporočila, prilagojena posameznim potrebam.

Prehranska podpora: Skrivnosti ajurvedske prehrane se razkrivajo v vsakem grižljaju, v vsaki kapljici čaja, v vsakem plesu začimb. Prehrana postane darilo, darilo za telo in duha. Ajurvedske prehranske nasvete in prilagojene prehranske načrte v programu pomagajo uravnotežiti hormone in olajšati simptome menopavze.

Razvajanje in opolnomočenje: Masaže, joga, meditacija - vsako dejanje je vabilo k razvajanju in prebujanju notranje moči. Delavnice, ki odstirajo tančice resnice, pa nam dajejo orodja za trajno dobro počutje.

Program "Svarakasha - Ayurveda Self-Care Wellness" je na voljo skozi vse leto. Program je prilagojen sleherni posameznici.

Darilo za vas

Svarakasha - Ayurveda Self-Care Wellness program je edinstvena priložnost za ženske, da se osredotočijo na svoje zdravje in blaginjo ter se podajo na potovanje notranjega odkrivanja in obnavljanja. S strokovno podporo in holističnim pristopom bo program udeleženkam omogočil, da se počutijo močne, osvežene in polne energije, pripravljene na vse izzive, ki jih prinaša življenje.

Svarakasha je več kot le program – je potovanje, je darilo, ki si ga podarite sami!
Z nami se odpravite na potovanje k sebi, na potovanje k polnosti, na potovanje k harmoniji s seboj.
Preverite program Svarakasha - Ajurveda self-care wellness in preživite čas obnavljanja v družbi najboljših strokovnjakov v Thermani Laško.

Dodatne informacije: 03/423 21 00 in info@thermana.si.

Naše zgodbe

»Okus je kot nevidna vez med spominom in sedanjostjo, ki nas vedno znova vrne na kraje naših najlepših doživetij« V...

Preberi več

V Thermani Laško že vrsto let sledimo smernicam dostopnega turizma. Trudimo se, da lahko vsakemu gostu ne glede na fizične...

Preberi več

Blagodejno učinkovanje termalne vode Laško se potrjuje skozi njeno dolgoletno, pozitivno delovanje na zdravje in dobro počutje. Izvira iz globine...

Preberi več

Spoštovani gostje,

Nadaljujemo z obnovo Centra medicine Zdravilišča Laško, sprejemnega mesta za dostop do naših ambulant. Navkljub prenovi lahko nemoteno dostopate do vseh ambulant in želenih storitev.

Za dodatne informacije glede dostopnosti in dela ambulant se lahko obrnete na hotelsko recepcijo Zdravilišča Laško ali recepcijo Centra medicine, kjer vam bomo z veseljem v pomoč.

Prenova bo trajala od 3. junija do predvidoma konca avgusta 2024.

Hvala za razumevanje in sodelovanje.
Ekipa Thermane d. d.

To se bo zaprlo 23 sekund