Zdravilišče Laško za upokojence

Zdravilišče Laško za upokojence: Oaza užitka za umetnost zorenja

Dobrodošli v čarobnem svetu Zdravilišča Laško, kjer se starost prelevi v umetnost uživanja in sprostitve. Zdravilišče Laško za upokojence ne ponuja ne le oddiha, temveč tudi pravo doživetje - aktivno, zabavno in nadvse sproščujoče.

Pripravili smo več paketov, ki bodo vaša zlata leta obarvali s prav posebnim žarom in energijo, predvsem pa vas pri nas čaka oddih, kjer se boste sprostili, dobro jedli, uživali v zdravilnih učinkih termalne vode in okolju, ki napolni dušo in srce.

Zdravilišče Laško je za upokojence destinacija, kjer lahko vsak najde svoj raj sprostitve in užitka. Naša posebna ponudba za seniorje združuje najboljše iz obeh svetov - mirne, sproščujoče trenutke in vznemirljive dogodivščine, ki jih boste nosili s seboj še dolgo po koncu vašega bivanja.

Miren bazenski kompleks vam bo omogočil uživanje v zdravilnih učinkih termalne vode, prav posebno doživetje pa bo plavanje v bazenu, ki iz notranjosti vodi v zunanji del. Ta je nekaj posebnega - sega pravzaprav v park, kar ustvarja edinstveno okolje za mirno plavanje in sprostitev ob zvokih narave.

Zdravilišče Laško za upokojence

V parku boste med sprehodom naleteli tudi na fitnes, kjer lahko upokojenci ohranjate svojo kondicijo, ali pa se odpravite na sproščen sprehod po nabrežju reke Savinje in uživate v slikoviti pokrajini.

Če si boste zaželeli malce živahnosti, pa vas bo od centra Laškega ločilo le nekaj minut hoje ob nabrežju Savinje in v senci dreves. V najbolj živahnem delu kraja boste lahko raziskovali lokalne trgovine in kavarne.

Zgodovina Laškega sega več stoletij nazaj, v čase rimskega imperija, ko so to območje naseljevali Rimljani in izkoriščali zdravilne vrelce termalnih voda. Skozi stoletja je Laško postalo znano po svoji bogati čebelarski tradiciji, ki sega v srednji vek, ter po pivovarstvu, ki ima dolgoletno tradicijo.

Danes se v Zdravilišču Laško ponosno povezujemo s temi zgodovinskimi koreninami, saj smo sprejeli številne zdravilne pridelke iz čebelarstva in gostom omogočamo degustacijo lokalnega piva, ki je priljubljeno po vsej državi.

Po aktivnem dnevu si boste lahko privoščili sprostitev v našem wellness centru. Nudimo široko paleto masaž, kopeli in terapevtskih tretmajev, ki bodo poskrbeli za vaše telesno in duševno dobro počutje.

Naši strokovnjaki bodo poskrbeli za vsako vašo potrebo in željo, tako da se boste počutili osveženi in pomlajeni.

Aktivni senior oddih 60+

Ponudba Aktivni senior oddih 60+ je zasnovana z mislijo na potrebe aktivnih upokojencev, ki si želijo ohranjati vitalnost in aktivnost tudi v zrelih letih. Ta paket vključuje raznolike aktivnosti, ki so prilagojene starostni skupini 60 let in več.

Gostje lahko uživajo v sprostitvenih in terapevtskih učinkih termalnih voda, se razgibavajo na vodnih aerobikah, nordijski hoji ali jogi. Pripravite se na paket, ki bo vaše dni napolnil z barvami, vonji in zvoki sprostitve.

Raziskujte čudovito naravno okolico Laškega, se sprostite ob kopanju v zdravilnih termalnih vodah in se prepustite izkušnjam, ki bodo oblikovale vaša zlata leta.

Zdravilišče Laško za upokojence, tudi tiste z morebitnimi ovirami

V Thermani Laško že vrsto let sledimo smernicam dostopnega turizma. Trudimo se, da lahko vsakemu gostu ne glede na fizične in psihične ovire ter zdravstvene omejitve omogočimo udobje, brezskrben oddih in nemoten dostop do infrastrukture.

Naša posebna ponudba za upokojence je popolnoma prilagojena, kar vključuje dostopnost vseh prostorov, vključno s sobami, restavracijami, bazeni in wellness centrom.

Invalidske sobe so popolnoma prilagojene invalidom, omogočamo pa tudi posebne prilagoditve za goste s posebnimi potrebami, kot so slepi, slabovidni, gluhi in naglušni gostje. Torej, ne glede na morebitne ovire, pri nas vsak najde kotiček in ponudbo zase.

Sicer je Laško znano po svoji bogati čebelarski tradiciji, od katere smo v našem zdravilišču ponosno sprejeli številne zdravilne pridelke. Poleg tega se lahko razvajate tudi z degustacijo lokalnega piva, ki slovi po svojem edinstvenem okusu in kakovosti.

Zdravilišče Laško za upokojence in čebele

Naši gostje imajo prav tako priložnost uživati v raznovrstni lokalni kulinariki, ki jo lahko okusite v naši restavraciji ali ob obisku mestnih lokalov.

Zdravilišče Laško ponudba za upokojence

Nekaj idej za uživanje v okolici Zdravilišča Laško za upokojence najdetev našem članku, kjer smo napisali nekaj več idej za izlete po Laškem.

V našem wellness centru lahko upokojenci uživajo v različnih masažah in kopelih, ki sproščajo telo in duha. Poleg tega ponujamo tudi številne druge terapevtske tretmaje, ki jih lahko preverijo na naši spletni strani.

Za rezervacijo svojega nepozabnega oddiha ste na pravem mestu, vedno pa nas lahko kontaktirate tudi na telefonski številki 03 423 2100 ali preko e-maila info@thermana.si.

Aktualna ponudba

Več Ponudb

Spoštovani gostje,

Nadaljujemo z obnovo Centra medicine Zdravilišča Laško, sprejemnega mesta za dostop do naših ambulant. Navkljub prenovi lahko nemoteno dostopate do vseh ambulant in želenih storitev.

Za dodatne informacije glede dostopnosti in dela ambulant se lahko obrnete na hotelsko recepcijo Zdravilišča Laško ali recepcijo Centra medicine, kjer vam bomo z veseljem v pomoč.

Prenova bo trajala od 3. junija do predvidoma konca avgusta 2024.

Hvala za razumevanje in sodelovanje.
Ekipa Thermane d. d.

To se bo zaprlo 23 sekund