Poroka v Thermani Laško

Deli

Poroka je pravljični dogodek in eden izmed najlepših in najsrečnejših trenutkov v vajinem življenju, a zagotovo tudi eden izmed bolj stresnih. Organizacija poroke je namreč zelo naporna in vama lahko vzame zelo veliko časa, saj je potrebno sprejeti veliko odločitev, seznam stvari, ki jih je potrebno urediti do poroke, pa je precej dolg.  

Da bo vajina poročna zgodba zares popolna, vama in vajinim svatom v prijetnem ambientu Thermane Laško pripravimo nepozaben poročni dan, ki se lahko nadaljuje v oddih, poln romantike, razvajanj in kulinaričnih doživetij.

poroka copy 1

Vsaka poroka je zgodba zase, a z našo celovito poročno ponudbo vama bomo zagotovo prihranili čas in zmanjšali napetost ter vama pričarali nepozaben dan, ki bo v vajinem spominu ostal za vedno.

V nadaljevanju je sedem razlogov, zakaj izbrati poročni obred in slavje v Thermani Laško.

Poroka kot iz pravljice: Poročni obred in slavje na enem mestu

Naša prednost je, da je tako poročni obred kot slavje na istem mestu. S tem se svatom ni potrebno voziti iz ene lokacije na drugo, obenem pa je vse skupaj veliko lažje in manj naporno tako za mladoporočenca kot tudi svate.

Če želita imeti poročni obred oziroma poroko na prostem, vama v primeru slabega vremena nudimo alternativno poročno lokacijo v naših notranjih prostorih.

Vse se začne pri izbiri datuma in lokaciji za poročni obred in slavje, ki bo poleg hrane najbolj zaznamovala vajin veliki dan. Pri odločitvi za poročno lokacijo je pomembno, da pomislita, kakšen stil poroke si želita, koliko gostov pričakujeta, želita imeti civilno, cerkveno poroko in poročno slavje na enem mestu, si želita poročni obred na prostem ali znotraj, iščeta prostor, kjer lahko vajini gosti tudi prespijo ter kakšen je vajin finančni okvir.

Poročne lokacije z različnimi ambienti

V Thermani laško vama nudimo edinstvene možnosti za poroko, saj lahko za poročni obred in slavje izbirata različne lokacije s popolnoma drugačnimi ambienti. Lahko se odločita za poroko v notranjih prostorih ali pa poroko na prostem. Poročni obred lahko izvedeta v elegantnem stilu avle hotela Thermana Park Laško pod pravljičnim lestencem, Gala dvorani Kongresnega Centra s sodobnim minimalističnim izgledom, ki sprejme do 300 oseb, stilsko dovršeni Zlati dvorani hotela Zdravilišče Laško, zavetju krošenj stoletnih dreves v Zdraviliškem parku ali pa si usodni »da« izrečeta ob pogledu na prečudovito naravo in reko Savinjo na Mostu želja.

poroka v Thermani 1

Izjemna kulinarična dogodivščina na različnih poročnih lokacijah

Ko imata izbran datum in lokacijo sledi dogovor glede hrane, kaj vse imata na voljo. Upoštevajta svoje želje, obenem pa bodita pozorna, da bo hrana všeč tudi gostom. Preverita, če ima kateri izmed gostov kakšne posebne prehranske omejitve in po potrebi skupaj z gostinstvom prilagodita njihov meni. Ne pozabita tudi na želje glede prehrane otrok.

Poročno slavje s slavnostno večerjo v naši družbi je na voljo v A la carte restavracija hotela Thermana Park Laško****superior – do 100 svatov, Veliki dvorani Kongresnega Centra - do 300 svatov ter hotelu Zdravilišče Laško z Bidermajer salonom – do 70 svatov in Banketnim salonom -  do 25 svatov, kjer vaju in vajine svate zapeljemo z vrhunskimi okusi izpod rok naših kuharskih mojstrov.

Poročni meni vam je na voljo v celoti postrežen ali kombinacija streženega in samopostrežnega. Seveda pa lahko skupaj z vami oblikujemo meni po čisto vajinih željah.

porocni meni

Pomoč pri organizaciji poroke in izbiri ponudnikov

Svoj poročni dan oblikujta po vajinih željah in okusu. Z načrtovanjem poroke pa pričnita dovolj zgodaj, saj so lahko številni ponudniki precej zasedeni. Izberita fotografa, ki bo ujel najlepše trenutke v vajine poroke. Snemalca, ki bo posnel vse dogodke vajinega dne, vključno s trenutkom, ko rečeta usodni »da«. Glasbenike, ki bodo ustvarili nepozaben žur do jutranjih ur. Najemita kočijo ali oldtimerja ter se na poroko pripeljita v stilu. Ne pozabita tudi na vse tiskovine, izbiro poročne obleke, poročnih prstanov, kje bosta obiskovala plesni tečaj ter dogovor z vizažistko in frizerko. Morda se odločita tudi za tematske kotičke ali najem fotostojnice, ki je odlična popestritev za vajine svate. Da pa bosta lahko vidva in vajini svati na poroki brezskrbno uživali, priporočamo najem animatorjev, ki bodo poskrbeli za zabavo in varstvo otrok.

Za lahkotnejše prve korake na vajini skupni poti vama pomagamo z bogato dodatno ponudbo ter priporočili. Pri nas vama tako dodatno nudimo sprejem in pogostitev svatov, zdravico s penečim vinom in glasbo, posip z vrtnicami, svečani razrez torte s penino, dekoracijo prostora in omizja, odpiranje penine s sabljo, možnost nočitve in prevoza svatov ter varstvo otrok. Po potrebi pa  poskrbimo tudi za celoten najem zunanjih ponudnikov, ki ustrezajo vajinim željam.

Ponudba namestitve za svate 

Mladoporočenci velikokrat na poroke povabijo svate iz bolj oddaljenih krajev. Takrat je odlična rešitev namestitev v našem hotelu, ki je v isti ali sosednji zgradbi. Vsem svatom namreč nudimo ugodne pakete bivanja za nočitev z zajtrkom v hotelu Thermana Park Laško ali hotelu Zdravilišče Laško.

Hotel Thermana Park Laško**** superior se ponaša z moderno opremljenimi sobami, ki so primerne tako za pare, družine kot tudi za seniorje. Ponuja številne možnosti za sproščanje po naporni noči: plavanje in sprostitev v masažnih bazenih pod edinstveno stekleno kupolo, številne tematske savne s pridihom zgodovine Laškega ter širok izbor masaž in drugih wellness tretmajev v Wellness Spa Centru.

Odlična izbira je tudi bivanje v hotelu Zdravilišče Laško, ki ima skoraj 170 letno tradicijo. Gre za mirnejši hotel, primeren za vse generacije, s številnimi storitvami za zdravje in dobro počutje. Posebnost hotela je, da je zasnovan tako, da lahko tudi gibalno ovirani gosti brez težav dostopajo do vseh prostorov v hotelu.

Oba kompleksa sta obdana z naravo in stojita tik ob reki Savinji, od koder se ponuja čudovit pogled na Hum, najpopularnejšo pohodniško točko v Laškem.

Hotel Thermana Park

Poročna suita za mladoporočenca

Za popoln poročni dan vama v družbi dobrega počutja nudimo brezplačno bivanje v poročni suiti, ki ga lahko nadaljujeta v nekaj dnevni romantični oddih v dvoje.

Če se odločita za podaljšanje vajinega bivanja pri nas, vama nudimo številne romantične pakete z neskončnimi razvajanji in kulinaričnimi dobrotami. Izbirata lahko med romantičnim paketom Čas za naju ali Romantičnim oddihom v dvoje, kjer vama nudimo romantično kopel, zajtrk v sobi ter razvajanje brbončic v A la carte restavraciji hotela Thermana Park ali pri vrhunskem chefu Marku Pavčniku v grajskem ambientu gradu Tabor Laško.

Na voljo sta tudi romantična paketa s pridihom lokalnega okolja, obogatena s tradicijo čebelarstva in pivovarstva. V Thermani smo namreč razvili avtentična programa – medeno razvajanje, ki temelji na medu ter pivovski wellness, ki je obogaten s hmeljem. Tako lahko v romantičnem vzdušju skupaj  preizkusita medeno in pivovsko kulinariko v naši A la carte restavraciji in wellness razvajanje z dišečim medenim mazilom ali negovalnim masažnim oljem z dodatkom hmelja.

Za vse ljubitelje kulinarike smo pripravili edinstveni program Gourmet&Wellness, kjer je na prvem mestu izvrstna lokalna kulinarika s 5 hodnim menijem ob soju svečk v Grajskem ambientu restavracije Pavus na Gradu Tabor Laško, v eni izmed najboljših slovenskih restavracij, ki jo vodi chef Marko Pavčnik. Paketu pa smo dodali tudi romantično kulinarično 4 hodno doživetje v sodobni restavraciji Galerija okusov.

Zajtrk v postelji romanticni oddih

Možnost lepotnih priprav na poročni dan v Wellness Spa Centru

Na poročni dan bosta v središču pozornosti, vse oči udeležencev in fotografskih objektivov bodo uprta v vaju. Zato je zelo pomembno, da se posvetita svojemu videzu. Poskrbeti je potrebno za brezhiben make up, urejeno in elegantno pričesko, ki se ujema s poročno obleko ter za svež in urejen videz.

Zakaj ne bi za to poskrbeli kar mi? V našem Wellness Spa Centru hotela Thermana Park Laško vama lahko ponudimo številne lepotne in sproščujoče wellness tretmaje – manikuro, ličenje, pester izbor masaž, nego obraza ter sproščujoče kopeli za bolj sproščen začetek poročnega dne.

Načrtujta poroko z nami, zaupajta nam vajine želje in z veseljem bomo poskrbeli za vse malenkosti ter vama pomagali, da bo vajin dan potekal tako, kot sta si vedno želela.

Za individualno oblikovanje vajine poročne zgodbe smo vama na voljo na:
tatjana.klinar@thermana.si

Več informacij o porokah v Thermani Laško >>

Naše zgodbe

»Okus je kot nevidna vez med spominom in sedanjostjo, ki nas vedno znova vrne na kraje naših najlepših doživetij« V...

Preberi več

V Thermani Laško že vrsto let sledimo smernicam dostopnega turizma. Trudimo se, da lahko vsakemu gostu ne glede na fizične...

Preberi več

Blagodejno učinkovanje termalne vode Laško se potrjuje skozi njeno dolgoletno, pozitivno delovanje na zdravje in dobro počutje. Izvira iz globine...

Preberi več

Spoštovani gostje,

Nadaljujemo z obnovo Centra medicine Zdravilišča Laško, sprejemnega mesta za dostop do naših ambulant. Navkljub prenovi lahko nemoteno dostopate do vseh ambulant in želenih storitev.

Za dodatne informacije glede dostopnosti in dela ambulant se lahko obrnete na hotelsko recepcijo Zdravilišča Laško ali recepcijo Centra medicine, kjer vam bomo z veseljem v pomoč.

Prenova bo trajala od 3. junija do predvidoma konca avgusta 2024.

Hvala za razumevanje in sodelovanje.
Ekipa Thermane d. d.

To se bo zaprlo 23 sekund